Taxi vanaf Venetië Airport // vergelijk prijzen

De prijs van een taxi ligt bijna volledig aan de afstand van de rit die je wilt maken. Ook ligt het aan de dag van de week en het tijdsstip van de rit. Logischerwijs is het ’s nachts duurder dan overdag, en is ook een rit op zondagochtend duurder dan dan woensdagmiddag.

Taxi prijzen

Er bestaan ook officiële taxi’s bij de twee vliegvelden van Venetië (Marco Polo met afkorting VCE en Treviso met afkorting TSF). Dit zijn respectievelijk Cooperativa Artigiana Radiotaxi en Radio Taxi Treviso. Hoewel de prijzen niet vast staan, kunnen er wel schattingen worden gegeven. De taxi prijs vanaf Marco Polo Airport naar de stad Venetië is ongeveer €40 (15 minuten reistijd) en de taxi prijs vanaf Treviso Airport naar de stad Venetië is ongeveer €100 (reistijd 35 minuten). Dit is natuurlijk de totaalprijs, als je met 4 mensen bent is het dus €25 per persoon, of €10 per persoon vanaf Marco Polo Airport.

Online vergelijken met Taxi2Airport

Nog slimmer is door een taxi vooraf online te boeken met Taxi2Airport. Dit bedrijf werkt samen met de beste lokale partners en geeft jouw een prijs vooraf. Als je dit boekt, zal je ook je vluchtgegevens in kunnen vullen. De chauffeur neemt vooraf contact met je op en staat dan voor jou klaar. Hij zal voor jou klaar moeten staan als je de terminal verlaat. Een echte VIP service dus! Een VIP service voor een low cost prijs!