Auto huren op Venetië Airport

Wil je een auto huren op Venetië Treviso Airport of Venetië Marco Polo Airport? Dan ligt het er natuurlijk wel aan op welk vliegveld. Het aantal autoverhuurders op Marco Polo Airport is wat uitgebreider dan op Treviso Airport, vooral omdat Marco Polo een groter en ook completer vliegveld is.

Autoverhuurders

Toch zijn er ook op Treviso nog een flink aantal autoverhuurders (9) namelijk Avis, AutoEuropa, Europcar Italia, Hertz, Locauto Rent, Auto Servizi Maggiore, Winrent, Autovia en Sixt. Op Marco Polo Airport kun je kiezen uit 10 bedrijven namelijk: AutoEuropa, Avis, Autovia, Europcar Italia, Hertz, Locauto Rent, Auto Servizi Maggiore, Noleggiare, Winrent en Sixt. Naast de traditionele autoverhuur bedrijven zijn er dus ook een aantal lokale opties.

Auto huren in Venetië

Auto huren in Venetië? Via EasyTerra huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de grootste en de kleinste partijen op Venetië Airport, zodat je een accuraat overzicht krijgt van de beschikbare prijzen op dat moment.